for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Håndbog i Ølbrygning er blevet kaldt ølbryggernes bibel og er blevet solgt i mere end 10.000 eksemplarer. Bogen bruges som undervisningsmateriale på erhvervsskoler, gymnasier... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Plasticitetsteori - tværsnit, bjælker, rammer og plader omhandler den grundlæggende plasticitets-teori og dens anvendelse på snitkraftoptagelse, plane plastiske bjælker og rammer og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
PlastTeknologi beskriver udførligt de forskellige forarbejdningsprocesser i plastindustrien, ligesom plastmaterialernes egenskaber bliver gennemgået i de indledende kapitler. Bogen er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Demystify the world of whisky. Whisky experts Nick Morgan and The Whisky Exchange open the lid on the whisky industry, revealing what makes one of the world's simplest spirits just so popular.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Næsten alt mad på supermarkedernes hylder står der, fordi forbrugerundersøgelser har vist, at varen vil blive efterspurgt, hvis fødevareindustrien forsyner os med den. Bogen kaster lys på... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
In The Cider Revolution authors Karl and Mikael seek to pass on their passion for cider and inspire others to taste, appreciate and try their hand at... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This book provides an extensive overview of the principles and methods of sample size calculation and... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Most food found on supermarket shelves exists because consumer research has proven that the product will be in demand once it is made available by the food industry.This book strives to... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
For more than ten years, this series has been the key basic texts for conservators throughout the world. These introductory volumes provide non-scientists with the essential theoretical background to their work.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Join the journey from grape to bottle in the fifth edition of this classic guide to winemaking. Covering the entire process and including solutions for problems, this is a must-have for current and new winemakers alike.