Sous vide håndbogen (Ebog, epub, Dansk) af Karsten Tanggaard

Sous vide håndbogen

(Ebog, epub, Dansk)
Forfatter: Karsten Tanggaard

PRIS
165,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Køb en råvare med hjem, og find tilberedningen i "Sous vide håndbogen". Den rummer 211 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt.

I " Sous vide håndbogen" er der ikke teori eller baggrundsinformation. Det forklares kort, hvad du skal gøre for at tilberede en råvare og få det bedste ud af den. Forfatteren har afprøvet hver eneste tilberedning - nogle af dem mange gange, indtil han har fundet den, der passer bedst til hans smag.

Det er ikke en bog med madopskrifter. Den anbefaler en enkelt tilberedning (temperatur og tid) og foreslår flere serveringer; men selve opskrifterne kan man fx finde på Karsten Tanggaards hjemmeside.

"Sous vide håndbogen" er den praktiske opslagsbog, der skal ligge i køkkenet.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Lindhardt og Ringhof
Forfatter Karsten Tanggaard
Type Ebog
Format epub
Sprog Dansk
Udgave 1
Udgivelsesdato 04-06-2021
Udgiver Lindhardt og Ringhof
Sideantal 288 Sider
Filtype epub
Filversion 3.0
Filformat FixedFormat
Filstørrelse 122546 KB
Kopibeskyttelse DigitalVandmaerkning
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788727000374