Sous vide håndbogen (ebog, epub, dansk)

Af: Karsten Tanggaard


  • Forlag: Lindhardt og Ringhof
  • Format: epub
  • Type: Ebog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788727000374
  • Udgave: 1
  • Udgivelsesdato: 04-06-2021
  • Udgiver: Lindhardt og Ringhof
  • Sideantal: 288 Sider
  • Filtype: epub
  • Filversion: 3.0
  • Filformat: FixedFormat
  • Filstørrelse: 122546 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
165,50 kr
PRIS
165,50 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Køb en råvare med hjem, og find tilberedningen i "Sous vide håndbogen". Den rummer 211 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt.

I " Sous vide håndbogen" er der ikke teori eller baggrundsinformation. Det forklares kort, hvad du skal gøre for at tilberede en råvare og få det bedste ud af den. Forfatteren har afprøvet hver eneste tilberedning - nogle af dem mange gange, indtil han har fundet den, der passer bedst til hans smag.

Det er ikke en bog med madopskrifter. Den anbefaler en enkelt tilberedning (temperatur og tid) og foreslår flere serveringer; men selve opskrifterne kan man fx finde på Karsten Tanggaards hjemmeside.

"Sous vide håndbogen" er den praktiske opslagsbog, der skal ligge i køkkenet.

Anmeldelser (0)