for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This is a revised version of the Danish Kokkebogen in English translation.The Chef´s Manual of Danish Culinary Art is an introduction to the basic methods of... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Sans din mad giver en letforståelig introduktion til kulinarisk sensorik.Den gennemgår sanserne og grundsmagene og viser, hvordan ingrediensernes tekstur, farver og mundfølelse bidrager til... Læs mere
"Der er næppe mange retter, om hvis tilberedning man her forgæves vil søge oplysning; men jeg har på den anden side af forskellige opskrifter på én og samme ret i... Læs mere
Kok, restaurantejer og tv-vært Adam Aamann har i sin nye kogebog fundet inspiration i havens spæde grøntsager. Det er blevet til de lækreste enkle, overskuelige grønne retter med... Læs mere
Vegansk Grundkøkken er den ideelle guide til at leve efter den plantebaserede livsstil. Bogen guider læseren gennem hele det veganske køkken og giver svar på alt, fra hvilke grønne... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
MAD ER MED TIL AT NÆRE SJÆLEN. Tina Casmoses historie, som leder frem til denne bog, begyndte for tyve år siden efter at have været igennem operation og svære mavesmerter. Hun blev... Læs mere
Alle holder af at sætte tænderne i en klassisk kartoffelmad, især når kartoflerne er nye og faste. Skivede kartofler på en rundtenom rugbrød, med en streg... Læs mere
Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsættes for gennem vaner,... Læs mere
Silkevejen har uden tvivl påvirket det persiske køkken med de eksotiske varer, som var gemt i lasten på kamelryggene. Der var ris... Læs mere
Da Gartnerforeningen havde sin udstilling i Tivoli i 1894, stod Louise Nimbs restaurant for en stor del af maden. I dagens anledning fokuserede menuen på... Læs mere
"Fru Nimbs Kogebog" er 1800-tallets helt store klassiker inden for kogebogslitteraturen. Den henvender sig til borgerskabets prisbevidste husmoder og byder på opskrifter til både... Læs mere
Hovedparten af alle danskere spiser kun and til jul eller til nød også mortensaften. Det er både synd og skam, for andekødet er saftigt og fuld af smag – og så er det ovenikøbet en meget... Læs mere