for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
100 recipes from the Danish cooking tradition! Month by month, Dining with the Danes shows you how to make classic everyday meals and party dishes, and features anecdotes from... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Speedokuren er til dig, der gerne vil være strandklar i en fart. For du kan sagtens blive klar til at hoppe i badebukserne på 4 uger og tabe mellem 8 til 12 kilo. For at gøre det lettere at... Læs mere
It is very common to think that milk is a healthy drink. But lately I find that more and more people respond adversaly to the... Læs mere
Det er altid herligt at spise is - og især når sommeren er over os, har vi brug for en skøn forfriskning. Denne e-bog indeholder nogle af mine bedste isopskrifter. Med... Læs mere
En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og... Læs mere
ENDNU MERE BUDDING PÅ BORDET Elsker du også dirrende desserter? Har du lyst til at lave cremekunstværker, der helt enkelt er bygget af æg, mælk, frugt og fløde? Danmarks... Læs mere
I PIXI BAGER GRØNNE KAGER byder Christel Pixi og Søren Ejlersen på et helt nyt univers af rene kager, som alle kan bage. Grøntsager, frugter og bær, nødder, chokolade, mel, smør og sukker... Læs mere
Kendt fra Go' morgen Danmark. Sebastian Randrup har lavet mad i Go' morgen Danmark. 3 retter med grønkål d. 7. februar 2017. Og igen fredag d. 17. marts er han dagens kok i Go morgen.... Læs mere
En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og... Læs mere
Have you ever tasted Jamaican Bakes or Patacones del Caribe Colombiano? Never heard about it before? Well, I am inviting you to do so. The following book will teach you how... Læs mere
Would you like to learn to cook “Pescado al Ajillo”, “Pescado Apanado”, “Fish in Hot-Tomatoes Sauce”? Never heard about it before? Well, I am inviting you to try it. The... Læs mere