for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Velkommen til en verden, hvor mad og vin er mere end bare næring - det er kultur, passion og nydelse. Uanset om du er ny i køkkenet eller en garvet hjemmekok, vil du her finde bøger, der tænder din madglæde og udvider din gastronomiske horisont.
Er du til klassisk madlavning, moderne gastronomi eller noget midt imellem? Her finder du kogebøger med opskrifter på både traditionelle retter og spændende retter fra hele verden. Prøv kræfter med det italienske køkken, asiatisk street food eller vegetariske måltider fyldt med smag.
Bagelyst? Der er masser af inspiration at hente i bøger, der guider dig gennem kunsten at bage alt fra sprøde surdejsbrød og knasende rugbrød til søde sager som kager, tærter og småkager.
Vinens verden er også godt repræsenteret her. Du kan finde bøger, der hjælper dig med at forstå druesorter, dyrkningsområder og smagssammensætninger, så du bedre kan nyde - eller måske endda begynde at samle på - kvalitetsvine.
For dem, der lever med særlige behov, er der også bøger om kost og sundhed, med fokus på alt fra glutenfri opskrifter til antiinflammatorisk kost og plantebaseret ernæring.
Mange bøger kombinerer mad og livsstil med personlige fortællinger og rejser - perfekte til dig, der søger inspiration udover det sædvanlige.
Uanset om du drømmer om nemme hverdagsretter til familien, gourmetmenuer til dine gæster eller blot en god kop kaffe med hjemmebag til - så begynder din næste smagsoplevelse her. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i det store udvalg. Bon appétit!
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Du kender det sikkert godt: Du vil gerne indføre en kødfri dag om ugen, lave mad til din vegetariske ven eller bare generelt leve mere plantebaseret. Men hvordan gør man dét, hvis man... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Vi har for længst forstået, at plantebaseret mad er vejen frem, men mange er stadig i vildrede med, hvordan man når ud over stadiet med bønner og bagte rodfrugter og får den... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Bogen ”Lyst – An Immersive Dining Experience” er et forsøg på at indfange den essens, som restauranten er rundet af: naturen med dens iboende foranderlighed og... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Engelsk version af Bogen om Smørrebrød (dansk tekst nederst) This is a tale about the evolution of Denmark’s most authentic food through the ages. Smørrebrød has been with... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Plantekøkkenet tilbyder en eksplosion af smage med mere end 70 veganske opskrifter, der tager udgangspunkt i din hverdag og livsstil. Ved hjælp af små symboler, der viser, hvornår en... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Styr på sundhed og vægt med grønne håndfulde og spisekasser Med en ny grøn spisekassemodel og hele 100 opskrifter favner Sense-metoden nu alle, der gerne vil spise helt eller... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
I bogen ’Mine amerikanske køkkennoter’ deler kok Birgitte Kampmann ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika og senere som huskok hos den amerikanske... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Et boom i antallet af gode ølbarer og mikrobryggerier vidner om danskernes fornyede interesse for kvalitetsøl på fad og flaske. Samtidig har godt øl fra starten været en vigtig medspiller i... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Løft din sjæl og genskab balance i både sind og krop med disse velsmagende opskrifter - designet til at forbedre din krops naturlige forsvar. Denne interaktive guide viser,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Jesper Uhrup Jensen har været restaurantanmelder i 30 år og chefredaktør for magasinet gastro i 20 af dem. Han har set, hvordan Danmark, ledt an af Noma og det nye nordiske køkken, i de årtier er... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Danmarks airfryerdronning har samlet mere end 100 opskrifter til begyndere og øvede airfryerbrugere. Får du brugt din airfryer for lidt? Eller savner du bare endnu flere lækre... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes! Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis... Læs mere