Søgning på underkategorier- og emner:
<p>En stor portion grøntsager, en blender og et tryk. Det er det enkle koncept bag Professorens grønne energigrød, og det kan vise sig at blive en af de bedste... Læs mere
”Frugten, som skal syltes, må altid være friskplukket og af bedste slags, og helst afplukket i tørt vejr. Som almindelig regel kan fastslås, at de bedst udviklede bærfrugter fås i begyndelsen... Læs mere
Kartofler har i århundreder været en af grundstenene i traditionel dansk mad, og de kan tilbederes på et utal af måder. Sofie Hortens bog fra 1916 præsenterer os for 173... Læs mere
I Vild med æbler opfordrer Marie Melchior dig til at bruge æbler som en fast ingrediens i dit køkken. Æbler er sunde og fyldt med vitaminer. Da der er masser af æbler i Danmark, er der... Læs mere
GRØNTSAGER er en grundbog i grøn madlavning. Den er en guide til dyrkning af grøntsagerne, deres udseende, duft, smag og deres anvendelse i madlavningen. Den er en kogebog, som er fyldt med... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ny bog om grønsagerne i køkkenet Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden... Læs mere
Frugt kan bruges til alverdens lækkerier, men det kræver, at den både plukkes og opbevares korrekt. Den danske pomolog C. Matthiesen fortæller,... Læs mere
En af Danmarks største gartnere og frugtkendere fortæller om sine egne erfaring med og råd om havebrug i Danmark. Bogen kommer både ind på dyrkning af grøntsager i urtehaven, hvordan man får mest... Læs mere
Infused water er rent vand med vidunderlig smag og smukke farver, fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre vitale stoffer. Det er... Læs mere
For 4 år siden udgav Kim Gravenhorst i samarbejde med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, Havtorn – Nordens citron, og allerede... Læs mere