Søgning på underkategorier- og emner:
Spiselige gaver er en kogebog, hvor man får en masse skønne opskrifter på hjemmelavede, spiselige gaver og samtidig en række ideer til, hvordan man kan pakke dem fint ind. Bogen... Læs mere
En samtalebog med Michel Michaud krydret med opskrifter, anekdoter og erfaringer fra 50 års tjeneste i gastronomiens verden. Vi møder Michel Michaud i barndommens... Læs mere
Her får du Aarstidernes allerbedste retter. Kokkene har smagt og diskuteret og er kommet frem til 60 af de mest markante og velfungerende retter, som er deres bud på nye klassikere i de... Læs mere
Træd indenfor i et univers af duftende krydderier og nye smagsoplevelser med denne fantastiske kogebog. Du vil blive taget i hånden, og ført gennem opskrifter på kylling, ris og... Læs mere
VENINDEMAD giver dig inspiration til maden til din næste venindebrunch, -frokost eller -middag. Bogen indeholder 70 opskrifter, der alle er lette at gå til, men som samtidig nok skal... Læs mere
Bistromad er en helt særlig kogebog, for det er også en kærlighedserklæring til Remouladen. Altså restaurant Remouladen, smukt beliggende på havnen i Vejle. Bistromad er fyldt med spændende... Læs mere
I Peberkager viser Marit Holland, at en klassisk peberkagedej kan bruges på uendelig mange måder, så du på forskellig vis kan skabe den helt rigtige julestemning. Peberkager med karamelfyld... Læs mere
Tapas fra hele verden 70 raffinerede opskrifter på antipasti, snacks, fingerfood, dip samt små og større retter til hygge med familie og venner. Find feriestemningen frem, og... Læs mere
Hjørdis Westh Olsen blev født på Nybro i Østerlars i 1931. Fra hendes tidlige ungpigeår nedskrev hun bageopskrifter i en lille bog, som fulgte hende livet igennem. Hun samlede... Læs mere