Mad er både et næringsmiddel og en nydelse for mange mennesker, men for endnu flere er mad også en belastning. En belastning, fordi mad i stigende grad forbindes med sygdom og... Læs mere
Efter Helle og Alfredo Tesios stemningsfulde bog om Rom – Evig mad fra den evige stad – om maden, menneskerne, passionen og historien i den italienske... Læs mere
"Kold, sød, stærk og brændende" af forfatter Hans Lyngby Jepsen er fortællingen om brændevinens udbredelse og historie i Norden. Brændevinen kom først... Læs mere
Bogen giver et glimrende indblik i de kulturhistoriske museers maskinrum, hvor mange projekter realiseres i fællesskab, hvad enten det drejer sig om industrihistorie,... Læs mere
Den nicaraguanske madlavning er som landets befolkning: farverig, alsidig og helt igennem uimodståelig. Kogebogen indeholder opskrifter, som er omhyggeligt udvalgt af de... Læs mere
Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og... Læs mere
Efterhånden står det klart for de fleste, at klimaproblemerne ikke løses ved at skifte til et mere miljøvenligt shampoomærke. Men den personlige økologi – forbruget... Læs mere
"Burgøjser" fortæller historien om Ida Davidsen - en historie om en ildsjæl med en positiv og humoristisk indgang til tilværelsen. Om en purung kvinde med et usædvanligt drive, som i 1950’erne... Læs mere