Forfatter fødeår: 1959
Bemærk: Kan leveres før jul.
Madkundskab – en teoribog kan anvendes på flere niveauer i faget – både til den obligatoriske del i 5.-6. klasse og til valgfaget. Bogen er velegnet som et opslagsværk i 5.-6. klasse og som... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse. Bogen udreder en bred vifte af metoder til... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Den mad, vi køber, har betydning for produktionen af fødevarer og dermed både klodens bæredygtighed og de mennesker og dyr, der skal producere fødevarerne. Den mad, vi spiser og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kokken på Noma har noget tilfælles med det helt almindelige barn i lære ved køkkenbordet. De skal begge overskride sig selv. Madkritikeren Helle Brønnum Carlsen har skrevet en bog til lærere... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Madkundskab – Valgfag og prøve er elevens arbejdsbog til valgfaget i 7. -8. klasse. Bogen hjælper eleverne med at træne og samle deres viden inden for fagets fire... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bliv klar til prøven Lærervejledning til prøven i Madkundskab I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab. Madkundskab præsenterer basisviden... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Mad og æstetik handler om mad som æstetisk udtryk samt om relationen mellem dem, der skaber maden, fx den kreative, innovative mad”designer”, og modtageren, dvs. forbrugeren, lystspiseren... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen er en længe ventet og kærkommen efterfølger af Mine somre i paradis, som forfatteren, Helle Brønnum Carlsen, udgav i 2003. Den er nu totalt udsolgt og uopdrivelig. Vore somre... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Udgivelsen består af to separate bind:Mad fra ord til bord - kogebøger i 400 år af Helle Brønnum Carlsen og Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år af Jette... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Vi har alle tre tabt vores hjerter til Østerbro. Selvfølgelig er det altid sådan med kærlighed, at vi godt kan se, der måske er mere fest andre steder i København. Men for os, der alle tre bor,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Når eleverne i madkundskab eksperimenterer med fødevarer, lærer de ikke bare at lave mad. De arbejder også med et videnskabeligt grundlag for at forstå, hvordan teori og praksis... Læs mere