Søgning på underkategorier- og emner:
Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen. Britt Andersen er... Læs mere
Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal... Læs mere
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt... Læs mere
Bælgfrugter er en kogebog fyldt med inspirerende opskrifter med danske linser, ærter og bønner. I bogen deler de to søstre Astrid og Malene Søgaard opskrifter på alt fra morgenmad, brød og... Læs mere
Over 100 nemme hverdagsretter, der tilberedes i 1 pande, bradepande eller gryde: pastaretter, grøntsagsretter, kyllingeretter, æggeretter, burgere & toast, fiskeretter, kødretter, mad til... Læs mere
Plantebaseret kogebog til hele familien med farverige og mættende opskrifter uden løftede pegefingre hjælper til grøn livsstil. Udover at bidrage med smukke farver, så der også er noget... Læs mere
Tv-kokken Claus Holm var en af de første, der tog airfryeren til sig i Danmark, og det blev til en særdeles hed omfavnelse: Claus ELSKER sin airfryer og bruger den dagligt - hjemme... Læs mere
Valdemarsro - aftensmad er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og fest. Valdemarsro er Danmarks... Læs mere
God mad behøver ikke være kompliceret. Det kan være ganske enkelt, både når det gælder fremgangsmåde og ingrediensliste. Det vil Emma Martiny gerne vise dig i denne kogebog, hvor hun har... Læs mere
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ... Læs mere
Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens... Læs mere
Et stykke dansk madhistorie. Kærlighed til hjemmelavet mad har altid været drivkraften bag opskrifterne i God mad, let at lave. Det gælder stadig. Denne 50-års jubilæumsudgave af... Læs mere