Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og teknikker, så hvordan er det nu, man gør? Syltningen er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende. Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt. Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører. Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Man kan slet ikke forestille sig et Korea uden kimchi. I tusindvis af år har de mælkesyre-fermenterede grønsager været helt uomgængelige til måltiderne. I Korea er kimchi ikke bare... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det her er selvforsyningsbogen til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Gem smagen af sommer på glas og i flasker og få meget mere velsmag i din mad året rundt. Når du sylter selv, ved du, hvad du spiser. Du undgår tilsætningsstoffer og kender indholdet... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål. Men hvordan serverer man grøntsagerne, hvis man ikke bare vil have dem på... Læs mere
Syltning – surt & sødt Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 42 af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt. Syltede... Læs mere