Når Kristian Ditlev Jensen-san i SUKIYAKI kaster sig ud i at se på de dalende kirsebærblomster, som lige er døde, så handler det om at opleve nærværet i livet - det handler... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Curated from hundreds of Mark Winne’s articles, blog posts, and speeches, this book documents 20 years of progress against the rampages of the industrial food system.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A memoir, essay, history, travelogue, and meditation on the mighty taco.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Through diverse ethnographic case studies, leading food scholars examine the meaning and making of place and taste. In doing so,... Læs mere
Forfatter, fundraiser og blogger, Maiken Ingvordsen guider Martin Kongstad igennem branding junglen på Restaurant Peder Oxe, Gråbrødre Torv i København. Martin Kongstad... Læs mere
Bearnaise vil ud at spise med de kendte, og da Dennis Knudsens restaurant lukker med et pludseligt brag, falder valget på Fabio, en restaurant på Frederiksberg med en vaskeægte... Læs mere
Musikproducer Kasper Winding tog til New York i 1978 og spiste kinesisk og italiensk. På søndag spiser Martin Kongstad med ham på to-stjernede AOC, og taler om hans liv set fra... Læs mere
Martin Kongstad spiser sammen med Fotograf Susanne Mertz på restaurant Verandah i The Standard, Havnegade 44 i København. Martin Kongstad Bearnaise er Dyrenes Konge... Læs mere
Bearnaise er dyrenes konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager... Læs mere