for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Management by Menu is an invaluable resource for its presentation of the menu as a central theme that influences all foodservice functions. Its unique perspective of tying the menu... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
A good chef needs a firm grasp of basic math skills in order to cook well and achieve financial success. Ideal for students and working professionals, this book explains all the essential mathematical skills needed to run a successful, profitable food-industry operation.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Students in culinary and baking programs become professional chefs and bakers/pastry chefs by learning the techniques and procedures to... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Addresses legal issues confronted by managers in the hotel, restaurant, travel and casino industries. This book emphasizes on prevention of legal violations. It enables... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Covering the fundamentals of hotel management, this work provides hospitality professionals with the theories, background, and... Læs mere