Gurubogen: 100 førende iværksættere og ledere fra hele verden har ordet (Ebog, pdf, Dansk) af Jonathan Løw

Gurubogen: 100 førende iværksættere og ledere fra hele verden har ordet (Ebog, pdf, Dansk)

Af: Jonathan Løw


Forlag: Listen Louder

 • Type: Ebog
 • Format: pdf
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788799732326
 • Udgivelsesdato: 15-11-2016
 • Illustrator: Trine Søgaard, Morten Rongaard
 • Fagredaktør: Jonathan Løw
 • Sideantal: 444 Sider
 • Filtype: pdf
 • Filstørrelse: 13079 KB
 • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
 • Datamining: Ikke tilladt
PRIS
142,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Arbejdsmønstre og arbejdspraksis Bank og finans: studievejledninger og læsevejledninger Bankvirksomhed Bestyrelse og selskabsledelse. Roller og ansvar for generalforsamling,... Bolig og ejendom Budgettering og økonomistyring Disruptiv innovation Distributionsledelse og logistikledelse E-handel: forretningsmæssige aspekter Entreprenørskab Erhvervsliv, virksomheder og ledelse Erhvervslivet og miljøet. Bæredygtig virksomhed Erhvervsliv og ledelse: studievejledninger og læsevejledninger Erhvervslivsstudier: generelt Etik og socialt ansvar i virksomheder Finans Forretningsstrategier Forsikring og aktuarstudier Forskningsledelse og udviklingsledelse Forvaltning af ejendomme og anlæg Indkøb Industri og industrielle studier Innovation i virksomheder Internationale virksomheder Investering og værdipapirer Kommunikation og præsentation i erhvervslivet Konkurrence i erhvervslivet Konsulenttjenester og tilskud til virksomheder Kontorer og arbejdspladser Kontorledelse Kontorsystemer og kontorudstyr Kredit og kreditinstitutioner Kundeservice Kvalitetssikring og kvalitetsstyring Ledelse: lederskab og motivation Ledelse inden for specifikke områder Ledelse og beslutningstagning Ledelse og ledelsesteknikker Markedsføring på internettet Markedsundersøgelser Matematik for virksomhedsøkonomer og forretningssystemer Offentlig økonomi og beskatning Operationsanalyse Organisationsteori og organisationspsykologi PR Pensioner Personaleledelse og HR-ledelse Populærøkonomi Produktionsstyring og kvalitetsledelse Projektledelse Reklame Salg og marketing Salgsledelse og markedsføringsledelse Sekretærfunktioner og kontoropgaver Tidsstyring Udviklingsøkonomi og vækstøkonomier Varemærker og branding Videnstyring Virksomhedsforhandlinger Virksomhedsøkonomi Økonomi Økonomiske kriser og finansielle kriser og katastrofer
  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

I GURUBOGEN har 100 af verdens førende iværksættere og ledere ordet. De skriver jordnært og uhøjtideligt om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Du kan bl.a. blive klogere på, hvorfor idéer slet ikke er så vigtige, som vi går og tror, og hvorfor vi skal droppe snakken om at være forandringsparate og i stedet blive forandringsskabende. Derudover er der konkrete råd til organisationer i alle faser af deres udvikling, en pallette af måder at sikre innovation og innovationskulturen på samt kvalificerede forslag til, hvordan du arbejder med din autenticitet som leder og menneske.

Glæd dig til at blive inspireret igennem 100 artikler skrevet af Airbnb-stifter Brian Chesky, Årets Leder i 2014 lakrids-mageren Johan Bülow, Nobelprismodtager Daniel Kahneman, kvinden bag Endomondo Mette Lykke, restaurant Nomas direktør Peter Kreiner, ledelsesguruerne Otto Scharmer og Robin Sharma og mange, mange flere.

GURUBOGEN er redigeret og sat sammen af serie-iværksætter, foredragsholder og innovationsrådgiver Jonathan Løw. Bogens bidragsydere er hans samarbejdspartnere, bekendte og mennesker, der har inspireret ham. Nogle med simple praktiske råd og andre med deres evne til at vende op og ned på fasttømrede forestillinger.

GURUBOGEN rummer ikke sandheden, én klar pointe eller rød tråd. I stedet er håbet, at du finder glæde og inspiration ved at bladre rundt i bogens artikler og finder de tanker og idéer, som giver mening for lige netop dig. Så uanset om du er enmandsvirksomhed, vækstiværksætter, udviklingskonsulent, leder eller blot interesserer dig for bogens temaer, så er du inviteret med til at lege, skabe vækst og ændre verden.

Læsernes anmeldelser (0)