Velkommen til Croque Monsieur. Velkommen til herren i den lange sort frakke, den ulastelige halsklud og alle de højrøstede meninger. Og så alligevel ikke.... Læs mere
Voila – det var alt, hvad, Croque Monsieurs vært lærte at sige, til sin første fransk lektion. Men den går ikke. I dag vil han lære at... Læs mere
Velkommen til Croque Monsieur’s feminie side. En time hvor vi lægger osten til side, dæmper lyset og byder en kvindelig gæst indenfor. Dagens Croque madame er dramatikeren,... Læs mere
I denne første time, hvor der er plads til de store volumniøse tanker begynder Croque Monsieur morgenen med at hoppe i havet. Det gør vi i selskab med mennesket og modemanden... Læs mere
Som en velsmurt sandwich en kold, men smuk pre-efterårsdag i byernes by vil vi, sammen med dig, kære amis, gnaske os igennem den sidste time af Radio24syvs morgenprogram.... Læs mere
Godmorgen kære lytter. Du har netop tændt for Croque Monsieur - tre timers rimelig konstant fransk morgenradio. Dagens første gæst er ikke hvem som helst. Han fyrer den... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
Sunday Times bestselling author Dr Michael Greger brings his nutritional science acumen to this beautiful cookbook with 100+ recipes to slow aging and improve health.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Tag plads ved bordet sammen med H.C. Andersen og oplev den verdensberømte digters liv fra en helt ny vinkel – gennem maden. I Middag med H.C. Andersen inviterer... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
This book explores the process of food migration, adaptation and connections to cultural identities through the lens of food design... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
A uniquely rounded, interdisciplinary introduction to the key contemporary issues around sustainable nutrition and food systems, including contributions from economists, historians, sociologists, and physical biologists
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
A uniquely rounded, interdisciplinary introduction to the key contemporary issues around sustainable nutrition and food systems, including contributions from economists, historians, sociologists, and physical biologists