for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Næsten alt mad på supermarkedernes hylder står der, fordi forbrugerundersøgelser har vist, at varen vil blive efterspurgt, hvis fødevareindustrien forsyner os med den. Bogen kaster lys på... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
In The Cider Revolution authors Karl and Mikael seek to pass on their passion for cider and inspire others to taste, appreciate and try their hand at... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Most food found on supermarket shelves exists because consumer research has proven that the product will be in demand once it is made available by the food industry.This book strives to... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Join the journey from grape to bottle in the fifth edition of this classic guide to winemaking. Covering the entire process and including solutions for problems, this is a must-have for current and new winemakers alike.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
The must-have guide to the world's most interesting wines.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Author Ray Daniels provides the brewing formulas, tables, and information to take your brewing to the next level in this detailed technical manual.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Ved Sallinge på Fyn ligger en vandmølle og det har der gjort i snart 1000 år. Ved hjælp af de historiske kilder følges liv og levned på møllen gennem omskiftelige århundreder - til tider med kaos og krig, andre gange med velstand og opgangstider.
Bemærk: Kan leveres før jul.
På baggrund af interviews, deltagerobservationer og spørgeskemaer kortlægger bogens artikler det komplekse sociale spil omkring brugen af rusmidler. Undersøgelserne... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Revideret og udvidet udgave.Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
This book focuses on ensuring the highest standards of food quality and safety by bridging the gap between food science and food engineering. The... Læs mere