Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Takes us back to basics and first principles: cooking with fire, with water, with air and with earth. Meeting cooks from all over the world, who share their... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne bog er tredje og sidste bind af Ole Hyldtofts behandling af »Mad, drikke og tobak i det 19. århundrede«. De centrale spørgsmål er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
De fleste af os elsker kød, og bare tanken om fedtdryppende steaks får munden til at løbe i vand. Men kød er ikke så uskyldig en næringskilde, som supermarkederne gerne vil bilde os ind. Millioner... Læs mere
Kosten har betydning for vores risiko for at udvikle kræft. Hvordan det vi spiser påvirker risikoen for at udvikle kræft forskellige steder i kroppen, har Kræftens Bekæmpelse undersøgt... Læs mere
Meget af det, vi spiser, er mere kemi end mad. Men hvorfor spiser vi det så? Denne internationale bestseller har de rystende svar og giver os noget at tænke over. For første gang i... Læs mere
I sin erindringsbog fortæller den nyere Danmarkshistories mest betydningsfulde madmand om sit begivenhedsrige liv – mere personligt end nogensinde før. Claus Meyer åbner op for en bevægende... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A culinary exploration of Rome, which expands to take in global civilization.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
The Food Almanac II is an annual, seasonal collection of recipes and stories celebrating the joy of food – a dazzling, diverse mix of memoir, history, short stories and poems alongside recipes, cooking tips, menus and reading lists.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
The bestselling expose of the bad science behind conventional weight loss advice, arguing for low-carb high-fat diets.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A hard-hitting manifesto that shines a light on our dysfunctional global food system and establishes what we can do to change it.