for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This first volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers general and consumer aspects of traditional foods.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This book is the result of collaboration between botanists and food chemists, with the purpose of improving the knowledge of the... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This book is based on selected papers from keynote and symposium sessions given at the 16th International Union of Food Science and Technology (IUFoST) World Congress, held in Foz do Iguaçu, Brazil August, 2012.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Die hier vorliegende Kategorie der Stoffliste des Bundes und der Länder wurde erstellt, um die Einstufung und Beurteilung von Pflanzen und Pflanzenteilen hinsichtlich einer Verwendung als Lebensmittel oder Lebensmittelzutat zu erleichtern.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
About the Editors Karina Martínez-Mayorga, Instituto de Química, UNAM, Mexico City, México and Torrey Pines Institute for Molecular... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Authors from the three regions join forces to explore how ethical concerns over new technologies can be... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Wine and Tourism
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Problems concerning inorganic and bioinorganic speciation analysis, as well as special aspects such as trace analysis of noble metals,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compounds in milk and comparison of milk of different species.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive... Læs mere