for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Mastication Robotics: Biological Inspiration to Implementation is the first book in the special field of masticatory robots for applications including foods texture analysis, dental training and speech therapy.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of their development.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Proceedings of the 15th International Symposium on Essential Oils
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Microbiology may be described as one of the younger sciences with its history, as a precise subject, only dating as far back as Pasteur in the mid 1800s and his revelation both of the role of microorganisms in nature and their importance to human welfare.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Beim Zoonosen-Monitoring werden repräsentative Daten über das Auftreten von Zoonoseerregern in Lebensmitteln, Futtermitteln und lebenden... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This practical, comprehensive guide illuminates all aspects of breadmaking to give bakers, scientists, technologists and students a thorough understanding of the many new developments shaping the industry.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Um geeignete Maßnahmen zur Verringerung des Vorkommens von Zoonoseerregern bei Nutztieren und in Lebensmitteln festlegen und deren Wirksamkeit überprüfen zu können, ist die Überwachung von Zoonoseerregern auf allen Stufen der Lebensmittelkette von grundlegender Bedeutung.