for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This book gives a comprehensive overview of malts and malt competitors, how they are made and evaluated. The principles of malt evaluation are explained, and the effect of altering malting conditions summarized.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Sensory evaluation is a scientific discipline used to evoke, measure, analyse and interpret responses to products perceived through the senses of sight, smell, touch, taste and hearing.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Edited by a world-renowned food scientist with a long career in industry and academia, the revised and updated second edition of Food Science and Technology covers all the core modules of food science and technology degree programs internationally.