Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
In the second of the River Cottage Handbook series, Pam Corbin explains how to turn Britain's seasonal gluts of fruit, vegetables, flowers and herbs into delicious preserves to enjoy all year around
Bemærk: Kan leveres før jul.
Imagine an unseen universe, one that exists literally beneath our notice. One that is only visible to human eyes when magnified by powerful instruments. Then, we see a veritable... Læs mere
Syltning – surt & sødt Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 42 af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt. Syltede... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Når sneen er smeltet og forårets første blade titter frem, begynder saft- og syltesæsonen. Du kan bruge næsten hvad som helts, der dufter eller smager godt. Fyld huen, hatten, kasketten... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
This book offers several different preserving methods, all with delicious results. Ingredient... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Food Science for Gardeners is everyone's guide to optimizing the quality of garden produce, including avoiding safety risks such... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
If you take the five basic flavour profiles – sweet, sour, salty, bitter, umami – then add the basic contrasts of a successful dish – smooth, crunchy, zingy, fatty, crispy – you soon realise that using pickles in your cooking can lay down some excellent funky beats.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.