Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
A full update and revision of the bestselling guide to fermenting vegetables (178,000 copies in print), with 65 new recipes, 8 new vegetable and fruit entries, 12 new producer profiles, 4 new fermentation techniques, and a greater emphasis on zero-waste processes.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fermenting expert Kenji Morimoto shows how to make delicious, health-boosting ferments and use them to stunning effect in your everyday cooking.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Man kan slet ikke forestille sig et Korea uden kimchi. I tusindvis af år har de mælkesyre-fermenterede grønsager været helt uomgængelige til måltiderne. I Korea er kimchi ikke bare... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det her er selvforsyningsbogen til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Gem smagen af sommer på glas og i flasker og få meget mere velsmag i din mad året rundt. Når du sylter selv, ved du, hvad du spiser. Du undgår tilsætningsstoffer og kender indholdet... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.