for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Explains the basics of food carbohydrates by emphasizing principles and techniques and their practical application in quality control,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Principle authorship, eOzlem Tokusoglu; also has chapters with contributions by other authors.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This new volume presents a selection of recent advances and emerging trends in food process engineering from several disciplines. Exploring the... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Offers an understanding of the chemistry and properties of food-derived proteins and peptides. This title looks at... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Fermented food plays lot of proactive role in human diet. In many developing and under developed countries, fermented food is a cheap source of nutrition. The proposed book on... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Fermentation Microbiology and Biotechnology , 4th Edition reviews metabolic pathways that produce primary and secondary metabolites and... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.