for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
It’s not easy to navigate through the EU food laws; this book provides a clear analysis of the relevant EU regulations, making it beneficial to food safety... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
It’s not easy to navigate through the EU food laws; this book provides a clear analysis of the relevant EU regulations, making it beneficial to food safety... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This book provides information about the essentiality of fat in human diet, containing information on essential fatty acids, their... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices contains... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
The book will provide a fundamental understanding of engineering properties of agricultural produce. Note: T& F does not sell or distribute the Hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka. This title is co-published with New India Publishing Agency.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This volume, Engineering Practices for Milk Products: Dairyceuticals, Novel Technologies, and Quality, looks at new... Læs mere